top of page
  • haydencelina4

Welke stappen moeten worden gevolgd in HP Laptop bij typen met verkeerde alfabetten?

U wacht misschien om uw belangrijke documenten te typen en het toetsenbord verrast u plotseling door de verkeerde tekens op te geven. De gebruiker kan op zo'n moment frustreren en op zoek gaan naar vervanging/reparatie. Sommige klanten zoeken hulp bij mensen in de buurt en zitten vast in meer problemen. HP bood u service die alleen voor zijn klanten beschikbaar was.


HP Bellen nummer bedient zijn gebruikers en biedt alle noodzakelijke oplossingen om het specifieke probleem ook voor de toekomst te voorkomen. Deze blog biedt de oplossing van uw probleem, afhankelijk van het besturings systeem van uw notebook. Gebruik de volgende stappen van experts voor Windows 10 om het probleem met verkeerde tekens tijdens het typen op te lossen:

  • Schakel uw systeem in en wanneer het startscherm verschijnt Kies het configuratie scherm uit de lijst met resultaten door het configuratie scherm in het zoekvak in te voeren.

  • Voer nu de toetsenbordindeling in het configuratie scherm van het zoekvak in.

  • Tik hier op Invoermethoden wijzigen, onder de sectie Taal.

  • Je hebt tikopties, naast de primaire taal. Het venster Taalopties verschijnt voor u.

  • Om de verschillende toetsenbordindelings opties te bekijken, tikt u op Een invoermethode toevoegen > Selecteer de gewenste en tik op Toevoegen. Nieuwe toetsenbordindeling is inbegrepen> klik om op te slaan.

  • Druk op de combinatie van Windows +spatiebalktoetsen om de toetsenbordindeling te gebruiken. In het instellingen scherm wordt de recent geselecteerde taal weergegeven.

  • Om het nieuwe toetsenbord te gaan gebruiken en de taal te selecteren waarin u het toetsenbord wilt laten werken, tikt u op om een ​​melding te krijgen.

  • Door de gewenste taal te selecteren, kunt u het nieuwe toetsenbord gebruiken.


U bent dus begonnen met het gebruik van het nieuwe toetsenbord en deze instelling is ook van toepassing op het schermtoetsenbord/Win-aanraaktoetsenbord. U kunt ook meer lay-outs toevoegen voor dat contact Bellen met HP. We raden u aan deze stappen te herhalen om een ​​andere lay-out toe te voegen en als u een probleem tegenkomt, kunt u contact opnemen met onze technici door contact op te nemen met deze service. Dus wees niet slim en leer hoe u uw problemen op korte termijn kunt oplossen.

Recent Posts

See All

Hoe kan ik een papierstoring in mijn HP printer verhelpen?

HP printers zijn normaal gesproken zeer betrouwbaar, hoewel ze van tijd tot tijd problemen kunnen hebben, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. We weten allemaal dat printers op ongelegen mome

bottom of page