top of page
  • haydencelina4

Hoe kan ik een papierstoring in mijn HP printer verhelpen?

HP printers zijn normaal gesproken zeer betrouwbaar, hoewel ze van tijd tot tijd problemen kunnen hebben, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. We weten allemaal dat printers op ongelegen momenten kapot gaan. Weten hoe de meest voorkomende problemen met deze machines kunnen worden opgelost, is van cruciaal belang voor elke gebruiker. Papierstoringen zijn een van de meest voorkomende afdrukproblemen, ongeacht het merk. Een machine kan door verschillende oorzaken verstopt raken: hij is stoffig, je gebruikt de verkeerde papiersoort, of de rollen die de pagina verplaatsen en via de printerroute zijn doorgebrand.


Hoewel het reinigen van de machine en het gebruik van de juiste papiersoort eenvoudige reparaties zijn, kan het vervangen van de rollen, afhankelijk van het HP-printertype, een complexe taak zijn. De rollen zijn gewoon zichtbaar op bepaalde HP printers, maar op andere moet je de printer demonteren om er bij te kunnen. Wat de bron ook is, sleep het papier gewoonlijk in de lijn van de papierroute terwijl u een papierstoring verhelpt, aangezien het achteruit slepen het papier waarschijnlijk kan scheuren.


Bel HP telefoonnummer om met specialisten te spreken die altijd klaar staan ​​om hun klanten te helpen. HP heeft tal van verticale klanten ondersteuning geregeld. Aarzel niet om HP-hulpmiddelen te gebruiken om klanten ondersteuning te krijgen.


Volg de gids om het probleem met de papierstoring in de HP-printer op te lossen:

1. Haal de laadkabel uit het stopcontact.

2. Koppel de printer cartridges los van de printer.

3. Schuif de wagen voorzichtig naar uiterst rechts van de printer.

4. Haal het vel uit de papierlade. Trek aan de lades, maar niet aan het bord.

5. Maak de inlaatpoort aan de achterkant of het dubbelzijdige printerhulpstuk los.

6. Draai de rollen tot drie omwentelingen "omhoog" met uw vingertoppen.

7. Keer terug in de machine totdat de dubbelzijdige afdrukhulpstuk of achterklep stevig op zijn plaats klikt. (Druk bij het verwisselen van de eenheid niet op de knoppen aan de randen.)

8. Vervang indien nodig de printer cartridges.

9. Sluit de stroomtoevoer van de printer aan en schakel de stroom in.


Eindelijk:

Neem contact op met de HP helpdesk via HP Bellen telefoonnummer als u meer hulp of antwoord op uw vragen nodig heeft. Door uw problem rapporten naar het helpdesk systeem te sturen via de HP live chat-tool, kunt u 24 uur per dag assistentie krijgen van HP IT Support Engineers.


Recent Posts

See All
bottom of page