top of page
  • haydencelina4

Hoe installeer ik Windows 10 op mijn Lenovo laptop?

Lenovo is een inventieve, toonaangevende wereldwijde onderneming die betrouwbare, sterke pc-apparaten en computer apparaten met toegevoegde waarde ontwikkelt waarmee klanten over de hele wereld innovatiever en efficiënter kunnen werken. Lenovo meet hun succes aan de hand van hoe goed de consumenten hun resultaten behalen: verhoogde bedrijfsefficiëntie en persoonlijke voldoening. Hoewel Lenovo's laptops foutloos zijn, vertrouwen computer machines op de meest recente edities van het besturings systeem om het maximale uit hun mogelijkheden te halen. Hetzelfde geldt voor Lenovo-laptops; als je het meeste uit je Lenovo-laptop wilt halen, upgrade dan naar de meest recente versie van IOS, zoals Windows 10. Als je hulp nodig hebt, neem dan contact op met de Lenovo-klantenservice of volg de onderstaande stappen om het proces te voltooien.


Windows 10 is al geladen op de overweldigende meerderheid van Lenovo-laptops die momenteel in gebruik zijn. Het is cruciaal om te weten waar en hoe je moet zoeken, of je nu een oudere Lenovo-laptop hebt of gewoon zeker wilt weten dat je de meest recente versie van Windows gebruikt. Hier leest u hoe u Windows 10 op uw Lenovo-laptop kunt krijgen.


Bel de klantenservice voor uitgebreide ondersteuning


Lenovo biedt een verscheidenheid aan contactkanalen en platforms aan zijn klanten, waaronder het webchat-alternatief. Krijg onmiddellijke hulp van ons team via live chat, wat een geweldige manier is om in contact te komen met een medewerker van de klantenservice via Lenovo telefoonnummer.


Volg de gids om uw laptop bij te werken naar Windows 10:

  • Selecteer het pictogram Start Menu op uw laptop.

  • Selecteer Opties in het vervolgkeuzemenu.

  • Selecteer Beveiliging en updates in het vervolgkeuze menu.

  • Zoek naar updates is een knop waarop u kunt klikken om te zien of die er zijn

  • Uw laptop scant nu op updates en geeft u de mogelijkheid deze meteen te downloaden en te installeren.


Afsluiten:


Neem voor volledige klantenservice op aanvraag contact op met Lenovo Bellen Nederland. De afdeling klantenservice is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar om te reageren op tickets. De klantenservice van Lenovo omvat apparaat feedback, technologische probleem oplossing, programma en software-installatie, foutopsporing, reparatie en hulp bij elk ander Lenovo-laptop gerelateerd probleem.

Recent Posts

See All
bottom of page